Deel jouw oranjeverhaal

De Oranjezomer is op zoek naar de beste, mooiste, gekste en meest ontroerende oranjeverhalen. Leerde jij de liefde van je leven kennen tijdens een avondje Nederlands elftal kijken in de kroeg? Bouwde je ooit een voetbalbioscoop in je achtertuin? Volgde jij het laatste WK in een Thaise bar of op safari in Afrika? Keek je naar Oranje samen met een wereldberoemde voetballer, omdat hij toevallig voor je deur stond? Doe mee en deel jouw oranjeverhaal.

2024 Sbs6 Heineken Talpa Header Slider Test 4

Maak kans op een plekje in de studio of een Heineken Oranjezomer pakket!

De Oranjezomer is op zoek naar de beste, mooiste, gekste en meest ontroerende oranjeverhalen. Leerde jij de liefde van je leven kennen tijdens een avondje Nederlands elftal kijken in de kroeg? Bouwde je ooit een voetbalbioscoop in je achtertuin? Volgde jij het laatste WK in een Thaise bar of op safari in Afrika? Keek je naar Oranje samen met een wereldberoemde voetballer, omdat hij toevallig voor je deur stond? Doe mee en deel jouw oranjeverhaal?

Deel jouw oranjeverhaal via het onderstaande formulier. Wie weet zit jij straks in de studio om jouw verhaal met heel Nederland te delen. Of scoor je één van de Heineken® Oranjezomer pakketten met alles voor een onvergetelijke zomer met onder andere een gevulde Heineken® Koelbox, een Beamer om alle mooie sport momenten goed op te kunnen kijken en een leuke unieke verrassing!