Alle wandelroutes vind je bij ANWB

BEKIJK LANGE OF KORTE ROUTES

ANWB ontwikkelde de lange wandelroutes die de kandidaten lopen in You Never Walk Alone. Wil jij in hun voetsporen treden? Bekijk dan onderstaand de programmaroutes.

Loop je liever een wat kortere route? Kies dan een van de mooie wandelrondjes die ANWB speciaal voor jou uitstippelde in dezelfde omgeving. Je kunt ze gemakkelijk in een dagdeel lopen.

 

anwb-logo

You Never Walk Alone

Spanning, avontuur en adembenemende landschappen komen samen in de meeslepende wandelcompetitie You Never Walk Alone. In drie teams van vijf nemen fanatieke wandelaars het tegen elkaar op in de wandeluitdaging van hun leven. Met een grote geldprijs op het spel, moeten de teams zes verschillende, loodzware etappes afleggen door de mooiste Nederlandse landschappen.

Elke dag wandelen de teams minimaal 25 kilometer door de prachtigste gebieden van Nederland. Van uitgestrekte duinen en weelderige bossen tot glooiende heuvellandschappen en schilderachtige polders.

You Never Walk Alone is elke zondag om 23.55 uur te zien op SBS6.

Finale

De finale etappe vindt plaats in Zuid-Limburg waar de deelnemers eindigen op Fort Sint Pieter

Dit fort ligt aan de zuidkant van de stad Maastricht, hoog boven de Maas, omringd door een landschap van indrukwekkende schoonheid! 

Ben jij hier benieuwd naar? Neem hier een kijkje.