Klussen

Betaal jij je al jaren scheel aan hoge huurkosten, woon je noodgedwongen nog bij je schoonouders op zolder of lukt het je om andere redenen maar niet om een huis te bemachtigen? In dit nieuwe klusprogramma krijg je, samen met je partner, de kans om van een klushuis jullie droomhuis te maken.

Geef jezelf en jouw kluspartner nu op en maak kans op samen vijf jaar gratis wonen in het huis van jullie dromen!

Rood Blauw

 

Betaal jij je al jaren scheel aan hoge huurkosten, woon je noodgedwongen nog bij je schoonouders op zolder of lukt het je om andere redenen maar niet om een huis te bemachtigen? In dit nieuwe klusprogramma krijg je, samen met je partner, de kans om van een klushuis jullie droomhuis te maken. Met vijf andere koppels gaan jullie aan de slag en beslissen jullie hoe dat droomhuis er uiteindelijk uit gaat zien. Het winnende koppel mag daar vijf jaar gratis wonen! Dat betekent vijf jaar lang geen kopzorgen over vaste lasten als huur, verzekeringen, belastingen, gas, water en licht. Het huis ligt centraal in Nederland op de Veluwe. Het heeft een enorme tuin en ligt midden in de natuur.

Begint het al te kriebelen én zijn jullie deze zomer ten minste acht weken beschikbaar? Geef jezelf en jouw kluspartner dan nu op en maak kans op samen vijf jaar gratis wonen in het huis van jullie dromen!