The Tribute: battle of the bands

The Tribute: battle of the bands

In de The Tribute - Battle of the Bands nemen 11 tributebands het tegen elkaar op en vraagt de jury zich af: wie komt het meest in de buurt van het origineel en wie krijgt met hetzelfde gemak de fans op de banken? De driekoppige vakjury bestaat uit Cesar Zuiderwijk - drummer van de Golden Earring-, Angela Groothuizen en Spike, gitarist en zanger van DI-RECT. The Tribute - Battle of the Bands wordt gepresenteerd door Gerard Ekdom en is vanaf 15 januari 2022 om 20.00 uur te zien op SBS6. Van Queen tot Amy Winehouse, van Barbra Streisand tot The Rolling Stones en van ABBA tot The Eagles. Elke band moet proberen om qua sound en stem zo dicht mogelijk bij het origineel te komen.

De vier finalisten winnen een bijzondere prijs: ze mogen allemaal optreden tijdens een groot tribute concert in de Ziggo Dome op zaterdagavond 7 mei. De grote vraag is: wie mag als winnaar van de competitie het langst op het podium staan en de meeste nummers ten gehore brengen? 

The Tribute - Battle of the Bands is het ultieme eerbetoon aan een groot aantal nationale en internationale bands en een feestje voor de fans!