Maak kans op een prijzenpakket incl. bioscooptickets voor de nieuwe bioscoopfilm The Super Mario Bros. Movie

Het prijzenpakket bestaat uit een tote bag, notitieboekje, kussen, rugtas en twee bioscooptickets voor THE SUPER MARIO BROS. MOVIE.

Illumination en Nintendo bundelen voor het eerst hun krachten voor THE SUPER MARIO BROS. MOVIE, een nieuwe bioscoopfilm over een van de bekendste loodgieters uit de popcultuur.

In de film, gebaseerd op de wereld uit Nintendo’s Mario-games, wordt het publiek meegenomen naar een uniek, kleurrijk en fantastisch universum voor een uitbundige film vol actie en humor.

Als ze een ondergrondse waterleiding in Brooklyn willen repareren, komen loodgieters Mario (Chris Pratt) en zijn broer Luigi (Charlie Day) via een mysterieuze buis in een magische nieuwe wereld terecht. Maar daar worden ze van elkaar gescheiden en dan begint Mario aan een groots avontuur om Luigi te vinden.

Met in de originele versie de stemmen van o.a. Chris Pratt, Charlie Day, Anya Taylor-Joy, Keegan-Michael Key, Jack Black en Seth Rogen.

THE SUPER MARIO BROS. MOVIE draait vanaf 5 april a.s. exclusief in de bioscoop. In de originele en Nederlands gesproken versie. Ook in 3D, 4D, IMAX & Dolby Cinema.