Maak kans op tickets voor de speciale voorpremière van HALLOWEEN KILLS in Kinepolis Jaarbeurs Utrecht!

Tijdens Halloween maand bij Veronica maak je kans op tickets voor de speciale voorpremière van HALLOWEEN KILLS in Kinepolis Jaarbeurs Utrecht op dinsdag 12 oktober. Wil jij hierbij zijn? Geef je dan hieronder op en wie weet maak jij kans. Maximaal 2 tickets per winnaar. Lees hier de spelvoorwaarden.

De Halloween-nacht waarin Michael Myers terugkeerde is nog niet voorbij.

HALLOWEEN KILLS begint enkele minuten nadat Laurie Strode (Curtis), haar dochter Karen (Judy Greer) en haar kleindochter Allyson (Andi Matichak) het gemaskerde monster Michael Myers brandend in een kooi in Laurie’s kelder hebben achtergelaten. Laurie wordt met levensbedreigende verwondingen naar het ziekenhuis afgevoerd. Ze denkt eindelijk afgerekend te hebben met de gemaskerde seriemoordenaar die haar al haar leven lang achtervolgt.

Maar zodra Michael zich weet te bevrijden uit de val die Laurie voor hem gezet had, zet hij zijn rituele bloedbad voort. Terwijl Laurie tegen de pijn vecht en zichzelf voorbereidt om zich opnieuw tegen deze moordlustige maniak te verdedigen, spoort ze heel Haddonfield aan om het tegen dit onstuitbare monster op te nemen.

De drie Strode-dames voegen zich bij een groep overlevenden van Michaels eerste moordpartij, die besloten hebben het heft in eigen handen te nemen. Samen gaan zij proberen om voor eens en altijd met Michael af te rekenen.

HALLOWEEN KILLS is afkomstig van de makers van het wereldwijde fenomeen Halloween uit 2018 met de iconische Jamie Lee Curtis in de hoofdrol.

HALLOWEEN KILLS draait vanaf 14 oktober a.s. in de bioscoop.

© 2021 Universal Studios. All Rights Reserved.

Doe mee & Win!