Ranking The Talent

In elke aflevering geniet je van tien acts, variërend van zangoptredens tot dansvoorstellingen en variété-acts. Jij, als kijker thuis, kunt via onze gratis web app de talenten ranken. Probeer jouw ranking af te stemmen op die van de publieksjury en kijk of je in de prijzen valt.

Speel nu mee!
Header Rrt Nv

Waar ben je naar op zoek.

FAQ.

En heb je een specifieke vraag of kom je ergens niet uit? Check dan de Q&A hieronder voor meer informatie.
Hoe kan ik meedoen aan 'Ranking The Talent'?

Ga naar www.rankingthetalent.nl tijdens de uitzending en vul je persoonlijke gegevens in. Vervolgens kun je de acts rangschikken om kans te maken op diverse prijzen.

Waarom moet ik mijn persoonlijke gegevens invullen?

We hebben je gegevens nodig om contact met je op te nemen als je een prijs hebt gewonnen en voor verificatiedoeleinden.

Hoe worden punten toegekend bij correct voorspelde ranking?

Je krijgt 5 punten voor 5 juiste antwoorden, 3 punten voor 3 juiste antwoorden, 2 punten voor 2 juiste antwoorden, en 1 punt voor 1 juist antwoord. Als je geen antwoorden goed hebt, krijg je 0 punten.

Hoe word ik op de hoogte gesteld als ik een prijs heb gewonnen en wat zijn de vervolgstappen?

Als je een prijs hebt gewonnen, ontvang je op zaterdagavond na de uitzending een e-mail van Talpa. Deze e-mail bevestigt dat je een winnaar bent. Vervolgens neemt de betreffende partij die de prijs beschikbaar stelt, op maandag na de uitzending contact op met de winnaars voor verdere afwikkeling en logistiek van de prijs. Houd dus beide dagen jouw (spam) mailbox in de gaten.

Wat moet ik doen als mijn internetverbinding niet goed werkt tijdens het spelen?

Controleer eerst of andere apparaten in je huishouden wel verbinding hebben met het internet. Als geen enkel apparaat verbinding heeft, probeer dan je modem en/of router te resetten.

Mocht er een storing zijn vanuit de webapplicatie zelf, dan zal dit op de website worden aangegeven.

Wat gebeurt er als ik van device of browser wissel tijdens het spelen?

Wanneer je van device of browser wisselt, kan dit invloed hebben op je speelervaring. We raden aan om gedurende het spel bij één device of browser te blijven voor de beste ervaring.

Hoe worden de winnaars gekozen bij gelijke scores?

Als meerdere deelnemers dezelfde hoogste score hebben, wordt de winnaar voor de hoofdprijs willekeurig, onder toeziend oog van een notaris, gekozen. De overige deelnemers met dezelfde score dingen automatisch mee voor de volgende prijs.

Kan ik meedoen aan 'Ranking The Talent' tijdens een herhaling van de uitzending?

Nee, tijdens het uitzenden van een herhaling is meespelen niet mogelijk.