Deel jouw mooiste knikkerbaan en maak kans!

Wil jij kans maken op een Meet & Greet met Boaz en een kadobon t.w.v. €500.- van Intertoys?

Haal dan alles uit de kast en laat jouw coolste knikkerbaan zien via #marblemania. Ga los tijdens het bouwen en versieren van jouw baan. Gebruik hiervoor speelgoed, lichtjes, tijdschriften, boeken, accessoires en andere leuke dingen die je in huis hebt. Aan het einde van het seizoen wordt de allerleukste inzending geselecteerd. Wie weet ga jij binnenkort met Boaz shoppen bij Intertoys!

Op deze actie zijn naast onderstaande voorwaarden de Algemene Spelvoorwaarden van Talpa Network van toepassing;

- Talpa stelt aan deelnemers jonger dan 16 jaar de voorwaarde dat zijn of haar ouder/verzorger toestemming verleent voor deelname aan het Spel en dat er tijdens de prijsuitreiking een volwassenen van 18 jaar of ouder aanwezig is.

Ten aanzien van de prijs gelden de volgende voorwaarden:

- Tijdens het shoppen is het toegestaan om maximaal 1 keer hetzelfde item te kopen.
- Tijdens het shoppen is het toegestaan om maximaal 1 product uit de gehele Gaming afdeling te kiezen. Binnen de andere productgroepen is het wel mogelijk om verschillende en meerdere spellen te kiezen (bijv; verschillende bordspellen).
- Alle (game)consoles zijn uitgesloten
- Artikelen boven de €150,- per stuk zijn uitgesloten
- De kadokaart mag alleen worden ingewisseld voor producten die in de desbetreffende Intertoys winkel te koop en beschikbaar zijn.
- De kadokaart is niet in te wisselen voor contant geld
- Tijdens het shoppen zullen er opnames worden gemaakt, die kunnen worden uitgezonden op de kanalen van Talpa, van Boaz en van Intertoys. Door deel te nemen aan de actie geef je bij voorbaat toestemming voor het maken en uitzenden van deze filmopnames.