Marble Mania

VriendenLoterij

Speel mee en steun het goede doel van jouw keuze!

De VriendenLoterij steunt organisaties die dagelijks geluk van anderen mogelijk willen maken. Dit zijn organisaties die zich inzetten voor cultuur, sport en welzijn. Bijvoorbeeld de musea en monumenten bij u in de buurt of uw plaatselijke sportvereniging. Wij werven fondsen voor onze goede doelen en culturele partners en geven bekendheid aan hun werk door het organiseren van een loterij.

 

  • Alzheimer Nederland: Alzheimer Nederland werkt aan een toekomst zonder dementie en aan een betere kwaliteit van leven voor mensen met dementie en hun dierbaren. Speel mee voor Alzheimer Nederland. KLIK HIER!

 

  • Stichting Opsporingsapparatuur Drenkelingen: Dregteam SOAD wil mensen die verdronken zijn snel terugvinden om een menswaardig afscheid mogelijk te maken. Speel mee voor Stichting Opsporingsapparatuur Drenkelingen. KLIK HIER!

 

  • Coördinatie Platform Vermissing: Coördinatie Platvorm Vermissing probeert door een professionele zoekactie vermiste personen terug te brengen. Speel mee voor Coördinatie Platform Vermissing. KLIK HIER!

 

Meer zien van Marble Mania? Bekijk onze socials: Instagram en TikTok!