Het interieur van SBS6-programma Lang Leve de Liefde haal je vanaf nu in huis.

In het liefdesexperiment Lang Leve de Liefde vallen meer dingen op dan alleen de kandidaten. Bijzondere (interieur)producten hebben ook hun schare fans. Daarom kan je vanaf 3 juni vier weken lang door middel van het scannen van een QR-code de blikvangers uit Lang Leve de Liefde-kijkers eenvoudig en snel in huis kunnen halen.

Hoe haal je straks een stukje Lang Leve de Liefde in huis?

  • KIJKEN. Tijdens Lang Leve de Liefde verschijnen er QR-codes in beeld.
  • SCANNEN. Zie je iets dat niet zou misstaan in je eigen interieur? Scan dan de QR-code met je smartphone.
  • KLIKKEN. Je komt automatisch op een landingspagina met de speciale Lang Leve de Liefde-collectie. En dankzij een slim platform dat erachter hangt, zie je bovenaan het product dat net in beeld was.
  • & KOPEN. Klik door naar de store en lang leve de aankoop!

De pilot is een samenwerking met De Mandemakers Groep, het bedrijf achter bekende woonformules als Brugman keukens & badkamers, Keuken Kampioen en Woonexpress. En dat is dubbelgoed nieuws voor de Lang Leve De Liefde-kijkers die fans zijn van dat ene tafeltje, lampje of kleed uit het tv-programma, want kijkers die de QR-code scannen worden extra beloond met speciale aanbiedingen. 

De pilot gaat vandaag, 3 juni, van start en zal vier weken lopen.

Voor vragen over de aanschaf van een artikel, verzendkosten, verzendmogelijkheden en/of retouropties kunnen kijkers terecht bij Woonexpress.