Ben jij straks gast bij De Oranjezomer?

In de DS 7 CROSSBACK komen alle aspecten van het Franse vakmanschap tot uiting: chique materialen, ambachtelijkheid en technologische innovaties. En onze DS 7 CROSSBACK is ook beschikbaar als Plug-in Hybrid!

Schrijf hier in voor informatie over DS Automobiles en de DS 7 CROSSBACK én maak kans op een 24-uurs proefrit incl. het bijwonen van een volledige uitzending van De Oranjezomer - Tour De France & Olympische Spelen in Droompark De Zanding Otterlo. Onder de mensen die zich hiervoor hebben ingeschreven, verloten we deze unieke prijs. Laat je verrassen door de unieke perfectie van Frans vakmanschap!

Zo kun je deelnemen:

♦ Meld je aan voor informatie over DS Automobiles en de DS 7 CROSSBACK;

♦ Elke dag wordt er uit de aanmeldingen een winnaar geselecteerd voor de 24-uurs proefrit, inclusief 2 tickets voor het bijwonen van een uitzending bij De Oranjezomer. Op die manier rijd je in stijl naar Droompark De Zanding Otterlo;

♦ Voor het inplannen van de 24-uurs proefrit en bijwonen van de uitzending van de Oranjezomer wordt telefonisch contact met je opgenomen;

♦ Je bent de gehele uitzending te gast in het publiek. Dat houdt in dat je van 20:00 tot 23:00 in de studio aanwezig zult zijn.