Drievliet

Koop nu je tickets voor Drievliet voor maar 15 euro!

Tickets zijn geldig t/m 25 oktober 2020.

Familiepark Drievliet is weer geopend! Boek nu het leukste uitje voor het hele gezin. Van Achtbaan, Wildwaterbaan tot Carrousel. Het is allemaal te vinden in Familiepark Drievliet in Den Haag. Voor de waaghalzen is er de spectaculaire Formule X. Een achtbaan waarin je wordt afgeschoten, over de kop gaat, gewichtloosheid voelt en ook nog eens in een kurk komt. In het thema tijdreizigers kan je een vrije val maken in de familietoren Chute of een fietstocht door de lucht in de interactieve Tijdmachine. In de Lol Atol zullen de kleinsten zich prima vermaken in de Vliegende Vissen, de Sleepbootjes of de Springende Hondjes

Hoe werkt het?
1. Koop je entreebewijs hieronder.
2. Ga vervolgens naar https://www.drievliet.nl/ticket-mogelijkheden/item/634-dagslotkaart 
3. Kies de gewenste dag waarop je naar Drievliet wilt gaan.
4. Selecteer het aantal (gratis) dagslottickets, er is één dagslotticket per persoon nodig.
5. Controleer het overzicht, vul je gegevens in en reserveer je bezoek.
6. Er hoeft uiteraard niet meer betaald te worden.
7. Je ontvangt je dagslotticket(s) in je mailbox.
8. Neem tijdens je bezoek zowel je entreebewijzen als je dagslotticket(s) mee…
9. Veel plezier!

Een reserveringsbevestiging is vanwege het COVID-19 protocol Veilig Samen Uit verplicht. Zonder dagslotticket geeft het entreeticket geen toegang tot het park.

Maatregelen i.v.m. COVID-19
Familiepark Drievliet doet er natuurlijk alles aan om het bezoek op een veilige manier te laten verlopen, dit met inachtneming van de tijdelijke maatregelen geldt het protocol dan wel de richtlijnen van het RIVM/Veilig Samen Uit als basis.
Wij maken eenieder erop attent dat er rekening gehouden dient te worden met tijdelijke toe- dan wel aanpassingen bij de attracties. Ook past Drievliet hygiënische maatregelen toe zoals scheidingswanden, desinfectie en centrale desinfectieplekken. Wil je meer weten over de aangepaste regels voor de attracties vanwege COVID-19, lees hier meer.