Winactie Van Tilburg Mode en Sport

Maak kans op €400,- shoptegoed (inclusief stylist!) én twee toegangskaartjes voor de fashionshow en veiling bij Van Tilburg Mode & Sport!

In het nieuwe TV-format "Heb ik wat van je aan?" gaan in elke aflevering drie jonge
modeontwerpers, een outfit voor een BN’er ontwerpen die naar een speciale gelegenheid gaat.
Zowel de BN’er als de ontwerpers wisselen elke aflevering. Vijf dagen krijgen ze de tijd om aan
de hand van een uitgebreide briefing een creatie te maken. We volgen het hele creatieproces,
waarbij Mart Visser de ontwerpers bij zal staan met tips en goede adviezen. Na vijf dagen is
het dan zover! De BN’er past de drie outfits, overlegt met haar entourage en komt uiteindelijk
met de winnende outfit het pashokje uit. 

Heb ik wat van je aan? - Woensdagavond 20.30 op Net5

Van Tilburg is de grootste zelfstandige modewinkel van Nederland. Met een vloeroppervlak van maar liefst 15.000 m², een inspirerende webshop en meer dan 800(!) modemerken vind je er gegarandeerd wat je zoekt. Met onze unieke gratis vermaak service – klaar terwijl je wacht! – past Van Tilburg bovendien niet alleen naadloos bij de laatste trends, maar ook altijd perfect bij jou.

Fashionshow en veiling
Op dinsdagavond 18 oktober vindt de jaarlijkse fashionshow bij Van Tilburg plaats; een avond bomvol mode, hapjes, drankjes en muziek. De avond zal dit jaar óók in het teken staan van ‘Heb ik wat van je aan?’: tijdens de show komen de creaties uit het programma voorbij. Wil jij een echte ‘Heb ik wat van je aan?’-jurk in jouw kast hangen én een goed doel steunen? Doe mee met de veiling! Voor de hoogste bieder wordt de jurk op maat gemaakt in het atelier van Van Tilburg. De opbrengst gaat naar Make a Wish.  

Winnen!
Zin om je najaarsgarderobe een flinke slinger te geven? Je maakt nu kans op maar liefst €400,- shoptegoed inclusief een eigen stylist én twee toegangskaartjes voor de fashionshow en veiling bij Van Tilburg Mode en Sport!

Laat hieronder jouw gegevens achter en maak kans!