Win een prijzenpakket incl. bioscooptickets voor de romantische bioscoopfilm LOVE AGAIN

Stel je voor dat je door een toevallig tekstberichtje de liefde van je leven vindt.

In de romantische komedie LOVE AGAIN stuurt Mira Ray berichtjes naar het oude mobiele nummer van haar overleden verloofde. Ze staat er niet bij stil dat het nummer inmiddels is toegewezen aan de nieuwe werktelefoon van Rob Burns, een journalist. Rob is erg onder de indruk van de prachtige, openhartige berichtjes. Als hij een stuk moet schrijven over megastar Celine Dion (die zichzelf speelt in haar eerste filmrol) schakelt hij haar hulp in om ervoor te zorgen dat hij Mira in het echt ontmoet en haar voor zich kan winnen.

De hoofdrollen worden vertolkt door Priyanka Chopra Jonas, Sam Heughan (Outlander) en Celine Dion, van wie er meerdere nieuwe nummers in de film te horen zijn. De film is gebaseerd op het boek LOVE AGAIN, eerder verschenen als Een Teken Van Jou, van Sofie Cramer.

Het prijzenpakket bestaat uit een popsocket, notitieboekje, tas en het boek LOVE AGAIN van Sofie Cramer en 2 bioscooptickets voor LOVE AGAIN.

 

LOVE AGAIN draait vanaf 18 mei a.s. exclusief in de bioscoop.

Vul onderstaande vraag in om kans te maken op 2 bioscooptickets. 

Door je gegevens te versturen ga je akkoord met de algemene voorwaarden, spelvoorwaarden en privacyverklaring van Talpa Network. Tevens ben je akkoord met onderstaande aanvullende spelvoorwaarden, zie hieronder:

- Woonachtig in Nederland
- Zie kijkwijzer; 6 jaar en ouder, geweld, taal
- Alleen geldig in Nederlandse bioscopen voor de film LOVE AGAIN
- Bioscooptickets zijn geldig t/m 29 juni 2023
- Niet in te wisselen voor geld
- Niet in te wisselen voor kaartjes van een andere film 
- In totaal worden er 3 winnaars getrokken in de week 21