The Tribute - Battle of the Bands.

12 tributebands nemen het tegen elkaar op. Wie komt het meest in de buurt van het origineel?

SBS6 Tribute Schakels

 

Concert.

The Tribute in Concert 2024

In The Tribute - Battle of the Bands strijden 12 fanatieke bands om de titel: beste tributeband van Nederland. Van Elton John tot de Spicegirls, van Frank Sinatra tot Guns 'n Roses en van Toto tot Robbie Williams.

Voor de vier beste tributebands opent de deur naar de Ziggo Dome waar zij op vrijdag 12 april 2024 te zien zijn met The Tribute - Live in Concert! Tickets voor dit concert zijn exclusief verkrijgbaar voor klanten van Vodafone en/of Ziggo via het Priority platform.

Koop tickets
Band.

Aanmelden als band.

In The Tribute - Battle of the Bands nemen verschillende tributebands het tegen elkaar op. Wie komt het meest in de buurt van het origineel?


Meld je nu aan voor het nieuwe seizoen van The Tribute - Battle of the Bands!

Meld je nu aan!
Publiek.

Meld je aan als publiek voor The Tribute: Die Show Der Legenden

Er is enorm veel belangstelling getoond naar de publieksplekken voor seizoen 3 van The Tribute: Battle of The Bands (NL). Op dit moment zijn wij volledig uitverkocht en zijn de aanmeldingen voor het publiek gesloten. 
Als je geen plek hebt kunnen bemachtigen dan hopen we je te zien bij één van onze andere programma’s.

Wist je dat The Tribute niet alleen in Nederland op de buis is? De Duitse variant The Tribute: Die Show Der Legenden is namelijk aankomend jaar ook te zien in Duitsland. Mocht je dit muziekspektakel van dichtbij willen meemaken meld je aan voor de opnames in december in Hilversum.

Ik ben er bij!
Bouke and the Elvis Matters Band - It's Now Or Never.

Bouke & The ElvisMatters Band, winnaar van de succesvolle SBS6-muziekcompetitie ‘The Tribute - Battle of the Bands 2023, brengt met zijn 'It's Now Or Never' show op donderdag 18 & vrijdag 19 april 2024 een groots eerbetoon aan Elvis Presley in de Ziggo Dome! 

Bouke blies tijdens 'The Tribute - Battle of the Bands 2023' zowel de vakjury als bijna een miljoen kijkers per aflevering omver met zijn zuivere stem die het geluid van Elvis evenaart. De fragmenten van onder andere zijn optredens 'In The Ghetto' en 'Suspicious Minds' zijn wereldwijd miljoenen keren bekeken en gedeeld op TikTok.

Het concert van vrijdag 19 april 2024 is uitverkocht. Koop hier je kaarten voor donderdag 18 april.