Million Dollar Island

Million Dollar Island

Welkom bij Million Dollar Island, een splinternieuw televisieformat en jouw kans om twee maanden lang te overleven op een onbewoond eiland en om een miljoen euro te winnen.

 

Hoe werkt het?

In de 2e helft van oktober gaan we met 100 Nederlanders naar een onbewoond eiland, omringd door koraal; met een eindeloos lang strand; palmbomen en een jungle waar je onder meer bananen en mango’s kunt vinden, kortom: een droomeiland.

Ben jij erbij dan krijg je een polsbandje en dat bandje is 10.000 euro waard. Op het eiland is dus een miljoen euro aanwezig (100 deelnemers x 10.000 euro).

De polsbandjes wisselen gedurende het spel continu van eigenaar. Hoe? Dat vertellen we je graag als je wordt uitgenodigd voor een gesprek.

Na maximaal 2 maanden wordt er een finalespel gespeeld en kan jij kans maken op 1 miljoen. Maar je mag alleen aan de finale deelnemen als je polsbandjes hebt. Hoe meer bandjes, hoe groter het bedrag waar je voor speelt.

Dus heb je zin in dit ongelooflijk avontuur en voldoe je aan onderstaande voorwaarden schrijf je dan snel in.

*Je bent ouder dan 18

*Je bent gezond en voor vertrek volledig gevaccineerd tegen COVID

 (wie mee gaat krijgt een medische en psychologische keuring)

*Je bent beschikbaar van 20 oktober tot uiterlijk 22 december 2021

(voor kerst ben je dus thuis)

Voldoe jij hieraan en ben je enthousiast? Klik dan op de onderstaande link en vul de vragenlijst in, eerlijk en zo uitgebreid mogelijk. Stuur ook wat foto’s en filmpjes mee.

Wie weet zien we je binnenkort op het kantoor van Monday Media voor een gesprek en ben je weer een stap dichterbij het waarmaken van je droom.

 

Vriendelijke groeten en vast veel voorpret gewenst,

Het team van Million Dollar Island