I Want Your Song - WK Special

I Want Your Song – WK special

In deze speciale eenmalige aflevering zoeken we HET WK LIED van 2022. Denk hierbij aan een nieuwe ‘Viva Hollandia’ ‘Nederland die heeft de bal’ of ‘Wij houden van Oranje’

Alle muziekgenres zijn dus welkom.. Belangrijk is dat het een lied wordt van ons allemaal! Een echte meezinger!

Het nieuwe WK voetbal volkslied is een overwinningslied, een hart onder de riem voor de spelers, strijdlied, gebroederlijk, gezamenlijk… Samen 1.  

Hoe tof zou het zijn als JOUW lied gekozen wordt en binnen NO time Nederland gaat veroveren als HET WK LIED van 2022? En nog nagalmt in alle WK’s nog te komen?

Dat is de doelstelling van deze special.

Ben jij de songwriter met die hit in handen? Heb jij HET feestnummer of juist die voetbal ballad waar je kippenvel van krijgt.. Grijp dan nu deze unieke kans om jouw originele, zelfgeschreven lied te laten horen aan een succesvolle Nederlandse artiest en stuur je demo in.

IEDEREEN mag meedoen: ervaren of niet ervaren, jong of oud.

Er is een live band aanwezig in de studio, maar jezelf muzikaal begeleiden kan ook. 

Zing je liever niet zelf, neem dan iemand mee!

Wil jij deze kans? Stuur dan je liedje(s) op en wie weet bestormt jouw nummer binnenkort de hitlijsten!

Dit programma wordt in opdracht van SBS6 geproduceerd door Talpa Entertainment Producties. Talpa Entertainment Producties is in dat verband onder andere verantwoordelijk voor de aanmelding en selectie van deelnemers aan het programma. De eerste selectie vindt plaats door het analyseren van de door de potentiële deelnemers verstrekte gegevens via het aanmeldformulier. Door het invullen van antwoorden op de vragen van het aanmeldformulier en vervolgens op indienen te drukken geef je ons uitdrukkelijk toestemming om de door jou ingevulde gegevens, waaronder eventuele gevoelige gegevens zoals over gezondheid, seksuele voorkeur, etc. aan te wenden voor deze selectieprocedure. De door jou hieronder ingevulde gegevens worden verwerkt volgens de Privacy Verklaring van Talpa Entertainment Producties.

Als je je voor het eerst gaat aanmelden voor een programma voor SBS6 dat door Talpa Entertainment Producties geproduceerd wordt, dan gaat dit via Talpa Entertainment Producties’ serviceprovider DzjinTonik. Binnen DzjinTonik dien je eerst een account aan te maken waarin je een aantal basisgegevens, zoals je naam en wachtwoord, dient op te geven. De gegevens in dit account worden door zowel DzjinToniks Privacy Verklaring (op de volgende pagina vind je de link naar deze verklaring) verwerkt, als door Talpa Entertainment Producties conform haar Privacy Verklaring.