I Want Your Song

I Want Your Song

I Want Your Song

Achter elke hit schuilt een succesvolle songwriter! 

Voor I Want Your Song zijn we op zoek naar de allerbeste liedjes van Nederland.

Schrijf jij liedjes en droom je ervan dat een bekende artiest van JOUW nummer een HIT maakt? 

Grijp dan nu deze unieke kans om persoonlijk jouw originele, zelfgeschreven lied te laten horen aan succesvolle Nederlandse artiesten en hun adviseurs uit de muziekindustrie. 

IEDEREEN mag meedoen: ervaren of niet ervaren, jong of oud.
Alle genres zijn welkom. Van levenslied tot rock. Zowel Nederlands- als Engelstalig. ALLES mag. 
Er is een live band aanwezig in de studio, maar jezelf muzikaal begeleiden kan ook. 
Zing je liever niet zelf, neem dan iemand mee!
Wil jij deze kans? Stuur dan je liedje(s) op en wie weet bestormt jouw nummer binnenkort de hitlijsten!

Meld je NU aan!

Dit programma wordt in opdracht van SBS6 geproduceerd door Talpa Entertainment Producties. Talpa Entertainment Producties is in dat verband onder andere verantwoordelijk voor de aanmelding en selectie van deelnemers aan het programma. De eerste selectie vindt plaats door het analyseren van de door de potentiële deelnemers verstrekte gegevens via het aanmeldformulier. Door het invullen van antwoorden op de vragen van het aanmeldformulier en vervolgens op indienen te drukken geef je ons uitdrukkelijk toestemming om de door jou ingevulde gegevens, waaronder eventuele gevoelige gegevens zoals over gezondheid, seksuele voorkeur, etc. aan te wenden voor deze selectieprocedure. De door jou hieronder ingevulde gegevens worden verwerkt volgens de Privacy Verklaring van Talpa Entertainment Producties.

 

Als je je voor het eerst gaat aanmelden voor een programma voor SBS6 dat door Talpa Entertainment Producties geproduceerd wordt, dan gaat dit via Talpa Entertainment Producties’ serviceprovider DzjinTonik. Binnen DzjinTonik dien je eerst een account aan te maken waarin je een aantal basisgegevens, zoals je naam en wachtwoord, dient op te geven. De gegevens in dit account worden door zowel DzjinToniks Privacy Verklaring (op de volgende pagina vind je de link naar deze verklaring) verwerkt, als door Talpa Entertainment Producties conform haar Privacy Verklaring.