Hit The Road

Emotionele en grappige verhalen die eindigen in bijzondere zangperformances - in de auto. Dát is Hit the Road. In dit nieuwe SBS6-programma trekken Edsilia Rombley, Nick & Simon, Roel van Velzen en Gordon met de auto het land in om overal en nergens passagiers op te pikken. Tijdens de rit delen de passagiers eerst hun bijzondere verhaal, vervolgens zingen ze een lied dat een speciale betekenis voor ze heeft. De drivers luisteren vanachter het stuur en bepalen uiteindelijk wie er op de achterbank mogen blijven zitten, waar slechts plaats is voor twee personen. Als de achterbank vol zit, moet de driver een keuze maken: wil hij of zij de passagier meenemen, dan moet er iemand plaatsmaken. De afvallers worden liefdevol opgevangen door de bezemwagen. Tijdens de rit selecteert elke driver op deze manier twee passagiers die mogen optreden in de zesde aflevering: de grote finale!

Na de finale hoeven de vier beste deelnemers niet naar huis te lopen, want zij winnen een vervoersmiddel dat varieert van een gloednieuwe elektrische fiets tot een luxe nieuwe auto.

Weet jij ieders hart te stelen met jouw verhaal én stem? Geef je dan nu op voor deze nieuwe zangwedstrijd en ga er vandoor met een mooie prijs!