Een Jaar Van Je Leven

Een Jaar Van Je Leven

1 jaar. 1 miljoen. 1 opdracht: Stay in the Game.

In een tijd waarin de wereld op z’n kop staat en de ene crisis de andere opvolgt, is de behoefte om je overal even vanaf te sluiten groter dan ooit. In Een Jaar Van Je Leven wordt jouw wereld heel klein, maar is de prijs als je wint heel groot: 1 MILJOEN EURO*….

Wat zou jij doen als je zoveel geld wint? Je droomhuis kopen? Eindelijk je schulden afbetalen? Of misschien wil je er wel een bedrijf mee starten? Dit zou allemaal zomaar kunnen, want er doen slechts 40 deelnemers mee. Er komen GEEN andere deelnemers bij, niemand wordt vervangen. Dit is een ongekende kans van 1 op 40!

In dit jaar kun je ook nog eens een langgekoesterde droom verwerkelijken of het roer helemaal omgooien. Misschien wil je wel twintig kilo afvallen of jezelf ontplooien tot leraar of personal trainer. Dit is het moment! Alles is mogelijk.

Maar eerlijk is eerlijk, makkelijk gaat het niet worden. Je bent compleet afgesloten van de buitenwereld en dus op jezelf en de groep aangewezen.

Op de locatie waar je verblijft zijn alleen basisvoorzieningen aanwezig, maar om jullie leven iets aangenamer te maken krijgen jullie opdrachten, waarmee geld te verdienen is voor de huishoudpot.

Is de huishoudpot leeg, maar willen jullie toch nog wat bestellen? Dan mogen jullie de prijzenpot van 1 miljoen euro aanspreken. Het gevolg is dan wél dat aan het einde van het jaar de uiteindelijke winnaar met een lagere prijs naar huis gaat.

Er zijn ook opdrachten om elkaar te elimineren… Elke eliminatie maakt de groep kleiner en de kans voor de overblijvers om aan het einde de gigantische prijzenpot mee naar huis te nemen steeds groter.

Een jaar lang samenwerken, onderhandelen en strijden in de langste gameshow ooit. Het doel: volhouden en winnen. De hoofdprijs ligt klaar voor de last man or woman standing. Maar voor deze prijs, betaal je een hoge prijs:

Een Jaar Van Je Leven

Duizend redenen om niet mee te doen, maar één miljoen om het wél te doen

Let the Games begin!

“Dit programma wordt in opdracht van SBS6 geproduceerd door Talpa Entertainment Productions. Talpa Entertainment Productions is in dat verband onder andere verantwoordelijk voor de aanmelding en selectie van deelnemers aan het programma. De eerste selectie vindt plaats door het analyseren van de door de potentiële deelnemers verstrekte gegevens via de casting-aanmeldingsformulieren. Door het invullen van antwoorden op de vragen op deze casting-aanmeldingsformulieren en vervolgens op indienen te drukken geef je ons uitdrukkelijke toestemming om de door jou ingevulde gegevens, waaronder eventuele gevoelige gegevens zoals over gezondheid, seksuele voorkeur, etc. aan te wenden voor deze selectieprocedure. De door jou hieronder ingevulde gegevens worden verwerkt conform de Privacyverklaring van Talpa Entertainment Productions.

Als je je voor het eerst gaat aanmelden voor een programma voor SBS6 dat door Talpa Entertainment Productions geproduceerd wordt, dan gaat dit via Talpa Entertainment Productions’ serviceprovider DzjinTonik. Binnen DzjinTonik dien je eerst een account aan te maken waarin je een aantal basisgegevens, zoals je naam en wachtwoord, dient op te geven. De gegevens in dit account worden door zowel DzjinTonik Privacyverklaring (op de volgende pagina vind je een link naar deze verklaring) verwerkt, als door Talpa Entertainment Productions conform haar Privacyverklaring.”

*De prijs wordt bruto gecommuniceerd, maar netto uitgekeerd.