Deze Quiz Is Voor Jou

Meld je aan voor 'DEZE QUIZ IS VOOR JOU’

‘Deze quiz is voor jou’ komt terug op SBS6. Twee teams van BN’ers gaan de strijd met elkaar aan om zoveel mogelijk geld bij elkaar te spelen. Dit doen zij niet voor zichzelf, maar voor iemand die dit bedrag heel hard nodig heeft. Iemand voor wie een flink geldbedrag een wereld van verschil maakt. Ken jij iemand in je omgeving die je het echt gunt en financiële hulp goed kan gebruiken? Geef hem of haar dan nu op en wie weet spelen de BN’ers in het programma voor de persoon die jij aangemeld hebt! Maar let op: het moet een verrassing zijn voor degene die je aanmeldt, dus houd het écht geheim.

Dit programma wordt in opdracht van SBS6 geproduceerd door Talpa Entertainment Producties. Talpa Entertainment Producties is in dat verband onder andere verantwoordelijk voor de aanmelding en selectie van deelnemers aan het programma. De eerste selectie vindt plaats door het analyseren van de door de potentiële deelnemers verstrekte gegevens via het aanmeldformulier. Door het invullen van antwoorden op de vragen van het aanmeldformulier en vervolgens op indienen te drukken geef je ons uitdrukkelijk toestemming om de door jou ingevulde gegevens, waaronder eventuele gevoelige gegevens zoals over gezondheid, seksuele voorkeur, etc. aan te wenden voor deze selectieprocedure. De door jou hieronder ingevulde gegevens worden verwerkt volgens de Privacy Verklaring van Talpa Entertainment Producties.

 

Als je je voor het eerst gaat aanmelden voor een programma voor SBS6 dat door Talpa Entertainment Producties geproduceerd wordt, dan gaat dit via Talpa Entertainment Producties’ serviceprovider DzjinTonik. Binnen DzjinTonik dien je eerst een account aan te maken waarin je een aantal basisgegevens, zoals je naam en wachtwoord, dient op te geven. De gegevens in dit account worden door zowel DzjinToniks Privacy Verklaring (op de volgende pagina vind je de link naar deze verklaring) verwerkt, als door Talpa Entertainment Producties conform haar Privacy Verklaring.