De prins met het het witte haar

De prins met het witte haar

Voor een nieuw programma waarin trouwen na je 70ste centraal staat, zijn we op zoek naar tortelduifjes op leeftijd waar het geluk van af spat. Ben je dol op elkaar en wil je de liefde aan elkaar verklaren en dat bezegelen met een bruiloft waar we jullie bij gaan helpen?

“Dit programma wordt in opdracht van SBS6 geproduceerd door Talpa Entertainment Productions. Talpa Entertainment Productions is in dat verband onder andere verantwoordelijk voor de aanmelding en selectie van deelnemers aan het programma. De eerste selectie vindt plaats door het analyseren van de door de potentiële deelnemers verstrekte gegevens via de casting-aanmeldingsformulieren. Door het invullen van antwoorden op de vragen op deze casting-aanmeldingsformulieren en vervolgens op indienen te drukken geef je ons uitdrukkelijke toestemming om de door jou ingevulde gegevens, waaronder eventuele gevoelige gegevens zoals over gezondheid, seksuele voorkeur, etc. aan te wenden voor deze selectieprocedure. De door jou hieronder ingevulde gegevens worden verwerkt conform de Privacyverklaring van Talpa Entertainment Productions. 

Als je je voor het eerst gaat aanmelden voor een programma voor SBS6 dat door Talpa Entertainment Productions geproduceerd wordt, dan gaat dit via Talpa Entertainment Productions’ serviceprovider DzjinTonik. Binnen DzjinTonik dien je eerst een account aan te maken waarin je een aantal basisgegevens, zoals je naam en wachtwoord, dient op te geven. De gegevens in dit account worden door zowel DzjinTonik Privacyverklaring (op de volgende pagina vind je een link naar deze verklaring) verwerkt, als door Talpa Entertainment Productions conform haar Privacyverklaring.”