De Nix Factor

De Nix Factor

Doe je niets liever dan zingen, maar smeekt jouw familie om je mond te houden. Geef jij concerten weg onder de douche, maar vraagt jouw partner constant of je stil moet zijn? Lukt het je maar niet om het juiste ritme van jouw favoriete nummer te vinden? Dan zijn wij opzoek naar jou.

Misschien werk jij straks met Nederlands grootste producers en is jouw single te horen op de Nederlandse radio. Samen met een team dat hits produceert voor nationale en internationale artiesten, duik jij de studio in om een originele track op te nemen.

Kan jij helemaal niks? Meld je dan nu aan!

Dit programma wordt geproduceerd door Talpa Entertainment Productions. Talpa Entertainment Productions is in dat verband onder andere verantwoordelijk voor de aanmelding en selectie van deelnemers aan het programma. De door jou ingevulde gegevens worden verwerkt volgens de Privacyverklaring van Talpa Entertainment Productions. Een aanmelding voor een programma dat door Talpa Entertainment Productions geproduceerd wordt, gaat via Talpa Entertainment Productions’ serviceprovider DzjinTonik. Binnen DzjinTonik dien je eerst een account aan te maken waarin je een aantal basisgegevens, zoals je naam en wachtwoord, dient op te geven. De basisgegevens in dit account worden door zowel DzjinTonik Privacybeleid verwerkt, als door Talpa Entertainment Productions conform haar Privacyverklaring.