De Dansmarathon

SBS6 presenteert het grootste dansspektakel ooit, live op de Nederlandse televisie: De Dansmarathon. Tijdens dit unieke evenement dansen honderd koppels 50 uur op muziek van bekende dj’s en artiesten. Slechts één danskoppel wint een enorme geldprijs van 100.000 euro.

Iedereen kan meedoen, als dansen maar in je bloed zit, je conditie top is en je een echte doorzetter bent! We zorgen goed voor alle dansers. Een geweldig medisch team, dat ook dagelijks met topsporters werkt, begeleidt jullie optimaal van begin tot eind en misschien wel naar die gigantische geldprijs. Uiteraard krijg je ook rusttijd, om even te slapen, voor een toitletbezoek, om te eten en drinken of langs de fysio te gaan. Maar De Dansmarathon is meer: je danst niet alleen voor jezelf, je danst ook voor een goed doel. Welk doel dat is, maken we later bekend.

Ben jij 18 jaar of ouder en ben jij samen met je danspartner nooit van de dansvloer weg te slaan, ben je fit en heb je een groot uithoudingsvermogen? Dan mag je dit unieke dansspektakel niet missen! Meld je NU aan voor de ervaring van je leven!

Let op: De laatste audities zijn op 22 juni.