De Bondgenoten.

Durf jij de strijd aan te gaan in het dagelijkse realityprogramma De Bondgenoten en wil jij ook kans maken op 100.000 euro? Meld je dan nu aan. We zijn continu op zoek naar nieuwe deelnemers die voor 3 maanden beschikbaar zijn, want elke spelcyclus verlaten deelnemers het huis en komen er weer nieuwe bij.

Blauw Rood

De Bondgenoten

De soap met echte mensen en echte verhalen.

In De Bondgenoten leven zestien deelnemers op een luxe locatie en wordt er gestreden om een waanzinnige geldprijs. In het programma vormen de deelnemers zelf 4 teams van 4, die gedurende één spelcyclus elkaars bondgenoten zijn. Het doel van elk team is simpel: samen spellen spelen en opdrachten uitvoeren, daar zoveel mogelijk punten mee scoren en als winnend team eindigen. En dan is het ieder voor zich en kunnen bondgenoten opeens tegenstanders worden als er moet worden gestreden om de winst in de finale.

De winnaar is niet de enige die naar huis gaat. Ook van het slechtst presterende team gaat één iemand naar huis. Met lege handen! Elke spelcyclus start weer met nieuwe deelnemers, een nieuwe samenstelling van de teams en een puntentelling die op nul staat. Nieuwe ronde, nieuwe kansen … en een nieuwe kans op een enorm geldbedrag.

Gemist.

KIJK de bondgenoten terug.

De Bondgenoten gemist? Geen zorgen. Alles is terug te kijken op KIJK.nl