De Bondgenoten

Deelnemers gezocht voor nieuwe dagelijkse realityshow

Een boeiende wereld van strijd, strategie, teamwork en manipulatie: dát is de gloednieuwe dagelijkse realityshow De Bondgenoten. De serie start met zestien deelnemers, die op een luxe locatie samenleven. Ze vormen zelf 4 teams van 4 deelnemers, die gedurende één maand elkaars bondgenoten zijn. Het doel van elk team is simpel: samen spellen spelen en opdrachten uitvoeren, daar zoveel mogelijk punten mee scoren en als winnend team eindigen. En dan? Dan is het ieder voor zich en kunnen bondgenoten opeens tegenstanders worden! Want aan het eind van elke maand gaat er slechts één deelnemer uit het winnende team naar huis met het gegarandeerde bedrag van 100.000 euro…

De winnaar is trouwens niet de enige die aan het einde van de maand naar huis gaat. Ook van het slechtst presterende team gaat één iemand naar huis. Met lege handen! Elke maand start met twee nieuwe deelnemers, een nieuwe samenstelling van de teams en een puntentelling die op nul staat. Nieuwe maand, nieuwe kansen … en wederom 100.000 euro op het spel. Wie vormt de ultieme alliantie?

We zijn continu op zoek naar nieuwe deelnemers die voor langere tijd beschikbaar zijn (tussen de 3 tot 8 maanden), want elke maand komen er weer nieuwe deelnemers bij. Periode van deelname is in overleg.

Ben jij sterk, slim – of allebei – en wil je deze kans pakken? Meld je dan nu aan!