Car Wars

CAR WARS ZOEKT: DE BESTE RADIOGRAFISCHE COUREURS VAN NEDERLAND

Start your engines! SBS6 presenteert binnenkort Car Wars, een spectaculair nieuw raceprogramma. Alleen… bij Car Wars is alles klein en radiografisch bestuurbaar! Met topsnelheden van maar liefst 160 kmh racen de auto’s over unieke circuits. Ze rijden over water, vliegen van schansen en springen van hoge flatgebouwen. Van spannende straatraces tot uitdagende off-road parcoursen: in Car Wars is niets te gek!

Voor dit programma zoeken we de beste radiografische coureurs van Nederland.
De kampioenen die remote racen tot in de perfectie beheersen,
die het leuk vinden om hun kennis over te dragen aan BN’ers
EN… die er ook nog lekker mee willen verdienen.

Zes BN’ers krijgen elk een vaste en zeer ervaren remote control racer toegewezen als coach.

Jij geeft je controller dus in handen van de BN’er en traint ze zo goed als je kunt voor de opdrachten en races. Hoe hoger de BN’ers eindigen, hoe meer geld zij winnen voor een zelfgekozen goed doel. Ook jij als coach kunt juichen bij winst: hoe beter jouw BN’er presteert, hoe meer jij verdient.

Ben jij geboren met een remote in je handen? Kun jij een ander de fijne kneepjes van het remote racen leren?

Dit programma wordt in opdracht van SBS6 geproduceerd door Talpa Entertainment Producties. Talpa Entertainment Producties is in dat verband onder andere verantwoordelijk voor de aanmelding en selectie van deelnemers aan het programma. De eerste selectie vindt plaats door het analyseren van de door de potentiële deelnemers verstrekte gegevens via het aanmeldformulier. Door het invullen van antwoorden op de vragen van het aanmeldformulier en vervolgens op indienen te drukken geef je ons uitdrukkelijk toestemming om de door jou ingevulde gegevens, waaronder eventuele gevoelige gegevens zoals over gezondheid, seksuele voorkeur, etc. aan te wenden voor deze selectieprocedure. De door jou hieronder ingevulde gegevens worden verwerkt volgens de Privacy Verklaring van Talpa Entertainment Producties.

 

Als je je voor het eerst gaat aanmelden voor een programma voor SBS6 dat door Talpa Entertainment Producties geproduceerd wordt, dan gaat dit via Talpa Entertainment Producties’ serviceprovider DzjinTonik. Binnen DzjinTonik dien je eerst een account aan te maken waarin je een aantal basisgegevens, zoals je naam en wachtwoord, dient op te geven. De gegevens in dit account worden door zowel DzjinToniks Privacy Verklaring (op de volgende pagina vind je de link naar deze verklaring) verwerkt, als door Talpa Entertainment Producties conform haar Privacy Verklaring.